Festivalzomer

Achter de schermen zijn we druk bezig met het ombouwen van onze festivalkar! Komend weekend staan we al op de NK Cross in het Amsterdamse Bos; wat ons betreft kan het festivalseizoen niet vroeg genoeg beginnen dit jaar! We zijn de warme maandjes door het hele land te vinden met de allerlekkerste tosti's en Bread&Butter. Wil je ons boeken voor je evenement? Stuur dan een mailtje naar tostibar@detweedejeugd.nl!


OPEN!

Ja hoor, we zijn open op het Mercatorplein! Je vindt ons in onze omgebouwde schaftkeet, back to back met het Ijskuipje. In elk geval tot eind 2017 kun je hier terecht voor vers Brood van Gisteren, de allerlekkerste tosti's, een heel scala aan andere broodproducten en, niet te vergeten, een lekker warm kopje thee. Tot gauw!


Verhuizing

Beste oude broodjes!

We zijn op dit moment druk bezig met de verhuizing naar het Mercatorplein. De Pipowagen is al onderweg vanuit Emmen. Daar zal nog even flink aan geklust en gesleuteld worden en dan gaan we natuurlijk zo snel mogelijk weer open. Een precieze datum hangen we er nog niet aan, maar we houden jullie op de hoogte!

Krokante groetjes,

De Tweede Jeugd


Bestel nu alvast je Kerstbroodpudding!

Speciaal voor de kerstdagen hebben wij een alle eerdere broodpuddingen overtreffende kerstbroodpudding ontwikkeld. Extra rijk gevuld, met pecannoten, walnoten en amandelen, biologische zuivel, boerenjongens, gedroogd fruit en de lekkerste specerijen. Houden we nou op? Nee we houden niet op. Als je hem vóór 15 december bestelt heb je hem al in huis voor €7,95! (reguliere prijs is €9,50). De taarten zijn op 21, 23 en/of 28 december op te halen in onze winkel.

Als u specifieke wensen heeft, zoals een grote bestelling of een alternatieve ophaaldag, stuur dan even een mailtje naar info@detweedejeugd.nl


'Broodoutlet' in de Jan Eef handelt alleen in oud brood

Afgelopen zaterdag 22 oktober hadden we onze officiële openingsdag. Het brood van gisteren en de flink gevulde tosti's vlogen je om de oren. Het Parool schreef alvast een klein stukje op de website. 

Foto tostibar.jpeg

21 Oktober 2016 | Met oud brood kun je een uitstekende broodpudding en tosti's maken. Daarom opent zaterdag in de Jan Evertsenstraat 'broodoutlet' De Tweede Jeugd, waar oude boterhammen een nieuwe kans krijgen.

Oprichters Benjamin Namane (29) en Manuel Oostveen (27) zijn al drie weken 'proefopen', maar zaterdag is de officiële opening - met muziek, tosti's en broodsoep. 

Bij De Tweede Jeugd, gevestigd in een oude juwelierszaak, geven ze brood dat bakkers anders zouden weggegooien een tweede kans. "De bakker kan geen brood verkopen dat..

Lees hier de rest van het verhaal!


INFO@DETWEEDEJEUGD.NL