De winkel is open!

De officiële opening is pas op zaterdag 22 oktober, maar we zijn alvast begonnen. Sinds zaterdag 1 oktober kun je op de Jan Evertsenstraat 21 (t.o. Albert Heijn) terecht voor je dagelijkse brood, de beste tosti's van de buurt en een lekker stukje Bread&Butter. Dit assortiment zal steeds verder aangevuld worden met alle andere dingen die we kunnen maken van het brood dat we iedere ochtend ophalen. Denk aan een lekkere gevulde broodsoep in de winter, en eerder al croutons, broodkruim, crostini en broodsoldaatjes. Ook vind je er onze marmelades van restfruit en onze huisgemaakte ketchup. We staan nu nog met een stand buiten voor de deur, maar naarmate de temperatuur ons verder dwingt verhuizen we naar binnen. Dus kom langs voor een heerlijke tosti of iets anders lekkers en geef het brood van gisteren een tweede kans!


Manuel Oostveen