Cart 0
 
 

crostini

Crostini zijn toastjes, maar dan met een chique Italiaans woord. Deze crostini worden gemaakt van overgeproduceerd brood; dat is brood dat over blijft in de bakkerij en dus nog niet eens in de winkel heeft gelegen! Ze worden gebakken met huisgemaakte knoflookolie en een beetje zeezout, zwarte peper en rozemarijn. De lekkerste toastjes om iets op te smeren, of om gewoon zo uit het vuistje op te eten!

supertosti’s

Onze Supertosti’s werden door de lezers van het Parool gekozen als de lekkerste van Amsterdam. We maken de ingrediënten zelf in onze keuken en gebruiken verder alleen de mooiste producten. Je hoeft je nooit schuldig te voelen als je er eentje eet want je weet: met iedere tosti red je twee sneetjes brood van de prullenbak! Verkrijgbaar op zo’n 25 locaties in Amsterdam.

bread&butter

We maken hem niet zoveel meer, maar hier begon het allemaal mee. Dit heerlijke taartje kan je van bijna al je broodresten gemakkelijk thuis maken. Spaar wat brood op in de vriezer en surf naar de receptenpagina voor een uitgebreide versie van ons recept!