Omdat we er al onze culinaire creativiteit in kwijt kunnen, omdat je ze maakt van brood dat minstens een dag oud is en omdat ze gewoon heel erg lekker zijn...

 
Brochure Tosti-03.png

Toen we met het opnieuw gebruiken van overgebleven brood begonnen wisten we al heel gauw dat we niet om deze krokante jongen heen konden. Op het Mercatorplein, op de NDSM en in de Boeletuin bakken we op dit moment onze dikke desemtosti’s, en we gaan deze zomer stad en land af om met onze tostikar langs de festivals te trekken. We hebben tosti’s met kimchi, met wild zwijn, met pom en kousenband, met paddestoelenragout en met uiencompôte. Zo proberen we dat brood weer een beetje aan de man te brengen! En dat gaat aardig. Op het moment van dit schrijven hebben we al ongeveer 2000 broden gered met onze tostiverkoop alleen, en we gaan voor een verdubbeling vóór het einde van de zomer! Kom dus snel een tosti eten bij een van onze locaties:

De Baarsjes | wo t/m zo | Mercatorplein (gele huifkar)

NDSM | do t/m zo | Ms. van Riemsdijkweg 3

ONZE TOSTI'S BIJ JOU OP HET MENU?

Sinds kort kun je ook onze tosti’s bij jou in de zaak verkopen of in de bedrijfskantine geleverd krijgen. Op dit moment vind je onze tosti’s bijvoorbeeld bij de Espressofabriek, The School of Life en Idéfix. We leveren 2 keer per week en zorgen eventueel voor een professioneel tosti-ijzer, het enige wat je hoeft te doen is ze erop te gooien! Wil je ook onze tosti’s ontvangen bij jou op de werkvloer of in je koffiezaak? Laat het ons weten met een mailtje naar info@detweedejeugd.nl!